ΕΓΓΡΑΦΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

 

Έως την 1/11/2023

Μετά την 1/11/2023

Μέλη ΕΕΑ (ταμειακώς τακτοποιημένα)

80 ευρώ

100 ευρώ

Μη Μέλη ΕΕΑ

100 ευρώ

120 ευρώ

Ειδικευόμενοι Ιατροί

70 ευρώ

90 ευρώ

Τεχνολόγοι/Νοσηλευτές

50 ευρώ

60 ευρώ

Φοιτητές (προ και μεταπτυχιακοί):  ΔΩΡΕΑΝ

Σε όλες τις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Στο κόστος εγγραφής των συνέδρων περιλαμβάνονται:

  • Παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου
  • Παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης
  • Είσοδος στην εμπορική έκθεση

ΕΓΓΡΑΦEΣ
Οι εγγραφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στην ιστοσελίδα του συνεδρίου κατόπιν ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και ηλεκτρονικής υπογραφής των σχετικών Δελτίων Εγγραφής. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής της εγγραφής σας ηλεκτρονικά, αποστείλατε με e-mail ή με fax το δελτίο εγγραφής πλήρως συμπληρωμένο. Παρακαλούμε έχετε μαζί σας το e-badge που θα λάβετε με mail κατά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας με φυσική παρουσία, προκειμένου να κάνετε check-in στον χώρο της εκδήλωσης. Οι Εγγραφές θα ισχύουν μετά την αντίστοιχη εξόφλησή τους (κατάθεση στον σχετικό λογαριασμό) μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2023. Οι εγγραφές που δεν έχουν εξοφληθεί μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, θεωρούνται άκυρες.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦEΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να καλύψετε ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του συνεδρίου και την κ. Ψαρουδάκη Μαριάνθη είτε τηλεφωνικά στο 2146871980-1 είτε μέσω e-mail mpsaroudaki@focusonhealth.gr και στο events@focusonhealth.gr

ON SITE ΕΓΓΡΑΦEΣ

Εγγραφές θα γίνονται και on site στη γραμματεία του Συνεδρίου.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ

Θα γίνονται δεκτές χωρίς χρέωση μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2023. Μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία, αντικαταστάσεις ή αλλαγές ονομάτων θα θεωρούνται νέες εγγραφές και θα χρεώνονται με το κόστος συμμετοχής που ισχύει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής μπορεί να γίνει με κατάθεση στον ειδικό λογαριασμό για το Ετήσιο Σεμινάριο Ανοσολογίας στην:

ALPHA BANK

Αρ. λογ/σμού: 399 00 2002 000124
IBAN: GR79 0140 3990 3990 0200 2000 124
Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ 

Σε περίπτωση κατάθεσης στον προαναφερόμενο λογαριασμό, παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοαντίγραφο αυτής, μέσω email στο events@focusonhealth.gr, σημειώνοντας απαραίτητα την αιτιολογία κατάθεσης «Εγγραφή στο Ετήσιο Σεμινάριο Ανοσολογίας» και το ονοματεπώνυμό σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
FOCUS ON HEALTH ΕΠΕ
Ιωάννου Γενναδίου 16, Αθήνα, 11521
Τηλ.: 210 7223046
Φαξ: 210 7223220
Email: events@focusonhealth.gr

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η ΕΕΑ., τηρώντας τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), υποχρεούται να διατηρεί αρχείο με τους συμμετέχοντες σε επιστημονική συγκέντρωση ώστε να έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές (Ε.Ο.Φ. & Π.Ι.Σ.) για τους επιστήμονες υγείας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Υπεύθυνος επεξεργασίας των στοιχείων είναι η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας με έδρα την Αθήνα, Aλεξανδρουπόλεως 41-45, ΤΚ 11527, Τηλέφωνο: 2114095472, e-mail: info@helsim.gr. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αικατερίνη Ταράση.

Συμπληρώνοντας την εγγραφή σας δηλώνετε ότι έχετε ενημερωθεί για το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να ασκήσετε το δικαίωμα διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων μου και εναντίωσης επεξεργασίας τους, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ενώ είστε ενήμερος/-η ότι δικαιούστε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την παρούσα συγκατάθεσή σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που προηγήθηκε της ανακλήσεως καθώς και ότι έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή εφόσον κρίνετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.
Επίσης δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη φωτογράφιση ή/και κινηματογράφηση της εκδήλωσης καθώς και τη δυνατότητα της εταιρείας να αναρτήσει αυτά στην ιστοσελίδα της, καθώς και τη χρήση και διατήρηση των στοιχείων σας από την Εταιρεία σε κατάσταση με τους συμμετέχοντες στην επιστημονική εκδήλωση, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τα θέσει υπόψη των αρμοδίων αρχών (ΕΟΦ και ΠΙΣ) εφόσον της ζητηθεί.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής

Για την εγγραφή σας στο συνέδριο, πατήστε ΕΔΩ.